Tenk om...

BildeEg var for kun kort tid sidan ein del av ThinkAbout i San Francisco. Dei andre deltagerane var i frå utruleg mange andre bransjer enn reiselivsbransjen. Og alle var der på grunn av opplevelsesøkonomiens muligheter. Me var totalt 14 sertifiserte Pine & Gilmore eksperter samla. I tillegg var det folk i frå sjukehus, transportselskap, begravelsesbyrå, spillindustrien, datamaskinreperatører, Apple-folk, Lego-grûndere, medesinapparatselgere, møbelforetingsdrivende, konsulenter, frivillige organisasjoner, teknofreaker, julenisseutviklere og eg.

Sjelden har eg lært så mange bransjer å kjenne på ei gong. Det vil si, så mange folk i fra så mange bransjer på ei og samme tid. Å være del av dette internasjonale nettverket er utruleg lærerikt. Og så viser det seg at eg til og med har ting å komme med til alle som er der. Og ikkje minst! Alle dei som er der fyller meg med kunnskap og inspirasjon.

For det er noko med måten det heile er lagt opp på. Måten det gjennomføres. Ikkje ein powerpint. Ikkje eit pennestrøk på scena. Kun interaksjon, utfordringer, gåturer og løsingser. Og ein heil del prating og tenking undervegs.

Eg trur forsyne meg at eg skal dra i gang noko lignadne her i landet. For dette skaper opplevelser. PÅ tvers av bransjer, på grunn av folka som er der.