Vårsøg, 365 dager i året?

Nattønske-melodien Vårsøg er kanskje den mest kjente munnspill-melodien i Norge. Dette innlegget kommer ikke til å handle om den.  Dette kommer heller ikke til å handle om den supermorsomme og kreative Henning Sommero som tonesatte teksten, for så og selge rettighetene til NRK. Smartingen... Det er mer Hans Hyldbakks dikt, som ligger til grunn for dette innlegget. Men, egentlig! Egentlig handler dette om Norges best bevarte hotell-hemmelighet. Jeg vet hvor jeg skal neste gang jeg skal oppleve et hotell. Jeg skal til Surnadal. Til Vårsøg Hotell. Hvorfor? Fordi dette er noe av det mest helstøpte, opplevelsesbasserte og konsistente innenfor hotellopplevelse i Norge. Ja, kanskje til og med i Norden.

Litt bakgrunnsinformasjon til deg som ikke vet hvor eller hva dette handler om:

Surnadal ligger idyllisk til midt i mellom fjord og fjell. Vårsøg Hotell er derfor et svært godt utgangspunkt for en variert, aktiv og spennende ferieopplevelse.

Surnadal er i tillegg til å være selve inngangsporten til Trollheimen kjent for å ha kanskje Norges beste muligheter for laksefiske gjennom hele 4 lakseelver, der Surna er den største.

Surnadal har også Europas reneste vann og luft ved Nauståfossen i Todalen. Nok om det.

Vårsøg Hotell

Det er den jobben som er gjort i forhold til de nye elementene på hotellet som imponerer meg. Individuelt tilpassede rom. Ulike pakker som øker verdiskapingen, samtidig som det gir nye muligheter for deg og meg som gjest. Tydeligheten og stoltheten av kultur og hitorie. Og måten det er iscenesatt på. Det er ikke mange hoteller i Norge som bruker ordet iscenesetting på arbeidsmøter. Det er jeg sikker på at har Kjøkkensjef Ida Dønheim fullstendig oversikt over. I tillegg er ambisjonene og det ungdommelige på plass. Kombinert med fagstolthet og tilstedeværelse. Bra!

Surnadal er kanskje ikke verdens navle. Det får så være. For Vårsøg Hotell er et sted du bør kjøre til, ens ærend for å oppleve. Kom deg ut på tur i området samtidig, eller besøk kulturhuset som er en viktig applikasjon til selve hotellet.

Og til dere som jobber der; Gratulerer med en fantastisk hotellopplevelse! For det er jeg sikker på at det er, både for dere som jobber der og for oss som er så heldige å få oppleve hotellet som gjest.

Skal jeg tippe, er dette det hotellet i Norge som blir først Oppmuntringssertifisert. Jeg vedder en kaffe på at de kommer til å vinne mange priser i fremtiden. Og jeg tror og håper på at de kommer til å få fulle hus. Det fortjener du!