Gjøvik vil lykkes!

På min ferd rundt omkring i landet, hender det ofte at jeg blir møtt med engasjement. Men, ikke alltid er dette så tydelig hos politikere, regionråd eller andre som har ord på seg for å kanskje ikke være mest framoverlent. Når jeg har jobbet i Gjøvikregionen har dette bildet endret seg. Det å få lov til å komme til steder med helt blanke ark, samtidig som jeg har fargeblyanter i kofferten er ofte en spennende utfordring. Vet du forresten hva Gvøvikregionen består av? Det visste ikke jeg heller. Det skulle vise seg at det ikke var noe småtteri gitt!

Etter å ha lest denne avisen, så ble det i alle fall klart for meg! Gjøvikregionen er på gang. Imponerende samling av ulike opplevelser, aktiviteter, kulturtilbud, industri, kreative miljøer, levende landbruk, gode rutetilbud, fiske, tradisjoner og ikke minst: Et offensivt Regionråd.

Det som er så vidunderlig, er at jeg skal få lov til å jobbe med mange firmaer i denne regionen til høsten. Utrolig spennende kunde som skal kline til med Opplevelsesøkonomi i praksis, på en helt ny måte. Ikke gjort i Norge før! Jeg er utrolig stolt av å være leverandør!

Se opp for Gjøvikregionen, folkens. Dit skal du å oppleve noe veldig snart. Hva med å begynne med Urbane Totninger i sommer? På Kapp...