Teambuilding 2.0 er endelig lansert!

Er du eller har du vært Askefast? Gjør deg klar til den nye versjonen av teambuilding. Teambuilding versjon 2.0 er en forsterket utgave av den første som har vært i markedet en stund. Det er lagt mer vekt på miljøkunnskap, lokale tilpasninger, kultur, underholdning, samhandling og interaksjon mellom deltagerne i denne nye versjonen. Utviklet i samarbeid med tidligere brukere, LivsVerkene, forskere, BedriftsBiologen til Høve Støtt og teaterfolk rundt oss! Endelig er den tilgjengelig for deg og din bedrift.

Teambuidling 2.0 har fått navnet Askeladden. Sterkt inspirert fra eventyrbøker, erfaringer og en vulkan på Island, er det en stor glede å kunne introdusere en helt ny måte å samhandle med sine aller nærmeste på.

Askeladden som er navnet på den nye måten å tenke og utvikle samhandling på består av  nye utfordringer. Deltagerene kan blant annet bli utfordt til:  å smi en krok, konkurrere i husbygging, BiologiQuiz, "spill din sjef godt", Blåsekonkurranser, tandemsykling, Motarbeiding, terrengbowling, lunsj på bål med Pål og mange andre konkrete, praktiske og nye øvelser. Deltagerne kommer til å måtte gjøre ting sammen, samtidig og målet er også felles. Det eneste verktøyet de har er troen på seg selv og laget sitt, og en sekk stapp full av muligheter. Muligheter det skal en ekte "Askeladden" som er nysgjerrig nok til å kunne bruke fullt ut...

Askeladden er i salg fra 1. mai 2010. Det er mulig å forhåndsbestille på post@hovestott.no eller ring oss på 3209 1410 / 97 53 43 33.

Så dersom du har tenkt tanken om å oppleve frisk luft, motivere dine ansatte eller rett og slett ha det dønn sosialt og lære litt om hvordan gjengen kan fungere i nye omgivelser, så er det bare å ringe.

Vi hjelper deg med hotell, togtransport, matopplevlser og Teambuilding 2.0 - Askeladden.

For å krydre dette med noen av Norges mest interssante foredragsholdere kan du jo for eksempel ringe å bestille en av disse. Det advares mot sterke scener på denne nettsiden.