Jeg har fått meg egen biolog!!

LivsVerkene har vært samlet på Tjukkekjørr på Torpoåsen denne helgen. Mange tusen ord og tanker vil skrives og tenkes etter denne helgen! Menneskene som utgjør alliansen LivsVerkene er antageligvis noe av det beste råvarematerialet Norge har å by på! Folk som har skapt, skal skape og skaper sine livsverk, for seg selv og andre. Hver dag. Hver eneste dag.... Utrolig! Og jeg har fått min egen biolog!!! Helt rått! Tenk hva jeg kan bruke min egen biolog til! Tenk deg hvilke enorme muligheter og fordeler vi får ved å kjenne og kunne benytte en egen biolog! Som Godkjent Norsk Økoturisme bedrift er jo dette nesten en helt naturlig del av utviklingen. Egen biolog! Tøft, ikke sant?

Navnet på mannen er Toni! Egentlig har han et litt lengre navn og er halvt italiensk. Gode greier for en biolog! Han har til og med kalt fimaet sitt Solopender. Skolopendere (Chilopoda) er leddyr og tilhører en delgruppe av mangefotinger. Skolopendere blir ofte feilaktig omtalt som «tusenbein». Det er 24 arter i Norge.

Høve Støtt skal bruke Toni og hans kunnskap på veldig mange felt! Kunne du for eksempel tenkt deg å være med på Brevandring med egen biolog, slik at du forstod den store sammenhengen? Vi skal gjøre det!

Kjenner jeg har fått litt dilla på forklaringer og sammenhenger, slik biologer kan fremstille det. Sprøtt ikke sant?

www.livsverkene.no