Experience Expert of The Year 2009

The Experience Expert of The Year 2009, er fra Hol og heter Pål.  Pål K. Medhus ble forrige uke kåret til The Experience Expert of the year 2009. Dette er 2. året på rad at kursdeltagere har meldt tilbake og evaluert Pål Knutsson Medhus som den beste foredragsholderen innen Opplevelsesproduksjon. Pål holder kursene på oppdrag fra lisensinnehaver MIMIR as i Norge.   

Joulukka (Julenissen) sammen med The Experience Expert of The Year 2009 (og 2008). Julenissen til venstre på bildet.

I konkurranse med 43 andre Opplevelseseksperter fra Finland, Estland og Norge, ble Pål atter en gang rangert høyest. Det var for øvrig nordmenn på alle pallplasseringene i 2009. Bjørn Sæther, kjent regissør fra blant annet Kaptein Sabeltann og Le Miserable og Hans Holmengen, 1. amanuensis på Høgskolen i Lillehammer var de andre. Det er på bakgrunn av evalueringsskjema fra kursdeltagere, at opplevelsesekspertene blir rangert.   

Har inspirert over 200 reiselivsbedrifter og Opplevelsesbedrifter i Norge. Opplevelseskursene er arrangert i snart hele Norge. Mye langs kysten og typiske reiselivssteder, men også på steder som vil at reiselivet skal skape nye næringer i nærområdet. Deltagerne får blant annet nyte godt av Pål K. Medhus sin praktiske erfaring, fra å ha skapt Høve Støtt as, som regnes som en av Norges mest innovative Reiselivsbedrifter. Nominasjonen til Reiselivsprisen 2009, er et tydelig bevis på at det lønner seg å tro på det enkle, formidlingsevne, lokal tilhørighet og satsing på miljø.

 -       Tilbakemeldingene fra kursdeltagere er utrolig inspirerende for meg som kursholder. Jeg legger mye inn i disse kursene, forbereder meg godt og byr på kreative prosesser, litt galskap og en betydelig porsjon faglig påfyll, sier en stolt og ydmyk Pål K. Medhus.

Pål K. Medhus er også en av de 59 personene i verden som har fordypet seg og tatt konsulentsertifisering i The Experience Economy, Pine & Gilmore Expert i fra USA.

Strategic Horizons Experience Economy Expert Logo

For Pål K. Medhus og Høve Støtt, har dette blitt en ny forretningsidè og et stort satsningsområde.

 -       Dersom jeg kan få lov til å være med på å utvikle opplevelsesbedrifter i Norge til å tenke nytt, gi gjestene en bedre opplevelse og at flere kan bli bærekraftige som et resultat av kursene, ja da er min jobb meningsfull! Da skal jeg fortsette lenge, og samtidig utvikle flere kurs og foredrag ti linspirasjon og motivasjon for enda flere som tenker opplevelser, før tjenester…, sier Medhus. 

Den årlige kåringen fant sted i Rovaniemi, Finland, hos selveste Joulukka. Julenissen på norsk. Arrangementet består av en faglig del der kursets innhold evalueres og forbedres til nye kurs, og en produkttestingsdel av julenisseproduktene i Rovaniemi.

Pål K. Medhus sees på som en av de mest spennende personene innen opplevelsesnæringen i Norge. Både som motivator, inspirator og ikke minst med en faglig og praktisk tyngde som mange nyter godt av. For som Pål K. Medhus sier det: - Min kunnskap er ingen ting hvert, før den deles med andre! 

Pål K. Medhus har tlf: 97 53 43 33 og epost pal@hovestott.no