Spark VM 2010 - Vinterkarneval!

Det er forunderlig! At et så engasjerende og inkluderende arrangement som Spark VM på Geilo, ikke har flere lokale deltagere med. Hva er årsaken til dette? I år ser vi en tydelig økning i regional deltagelse. Hemsedal, Gol og Ål har alle påmeldte i de ulike klassene. Geilo har også noen, mest barn. Det er vi veldig glade for. Vi har virkelig prøvd å holde barnas Spark VM skilt i fra de voksnes arrangement. Gjennom tett samarbeid med medarrangører og Politiet, er det også tatt en del grep i forhold til en del litt "uvoksen oppførsel". Spark VM står i dag frem som et sosialt og svært trivelig arrangement, som ender ut i en skikkelig fest. Slik som for eksempel Skarverennet også gjør. Bedriftstafetten er nyvinningen under Spark VM på Geilo

Takk , til alle som er med på å gjøre det mulig å arrangere Spark VM på Geilo. Destinasjon Geilo, Hol Kommune, arbeidsgruppe og selvsagt alle  deltagere! Vi ønsker alle deltagere, nye og gamle, fra fjern og nær, hjertelig velkommen til fjells! Vi garanterer fart og spenning i Geilo sentrum hele helgen!

www.sparkvm.no eller se på www.geilo.no