Uker med - gir +

Lørdag 9. januar såg slik ut: Kl 10:00, isklatring i Huseraberget, Kl 12:00 Fotojakten med 13 pers og Dølaleik med 30 pers. Kl 13:30, Quiz med 15 pers, Kl 15:00, Fortellerteater på Øyo, Kl 16:00, Døleleik I Hallingtunet, kl 16:30, Aking på Geilo Hestesnter og premieutdeling kl 17:30. Det er spennende å være opplevelsesprodusent om dagen. Kuldegrader og en vinterdrakt det er lenge siden noen har sett i Norge, gjør at vi som produserer opplevelser basert på frisk luft, stadig opplever nye utfordringer. Blant annet når det blir for kaldt for skiheisene. For kaldt for barnehager. For kaldt for engelskmenn på ferie. For kaldt? Vel, dette har vi virkelig tatt på alvor, og gjør det vi kan for å tilrettelegge og tilpasse våre opplevelser til både kulde og behov.

Og vi har det travleste kvartalet noen sinne foran oss. Det som er noe av hemmeligheten, er nok at vi i Høve Støtt har hatt en enormt vilje og evne til å tilpasse alle våre produkter til de ønsker, og forutsetninger som ligger til grunn. Vi snur oss rundt og lager kortere, lengre eller mer innholdsrike turer. Vi svarer aldri nei, det går ikke. Ordene "Høve Støtt" krever at vi er offensive og kan det med å endre produksjonene i forhold til kulde, behov og faktiske forhold.

Helene Bøksle og Sidsel Walstad kommer på Icemusicfestival 2010

Så nå planlegges Spark VM og Icemusicfestival Geilo. Vi skal gjennomføre Vinterprogrammet vårt, hver eneste uke og selvsagt også ta vare på alle de gjestene som kommer til Geilo for å bare ha det morsomt og leke seg i snøen.

Du kan fortsette å følge oss her på bloggen, eller på Twitter, Facebook og www.icefestival.no

Velkommen til varmt vertskap i iskalde omgivelser.