Nå finpusses alle detaljer.

Vi i Høve Støtt jobber kanskje litt annerledes enn andre reiselivsbedrifter. At vi nå i 2009 var nominert til Reiselivsprisen, forteller noe om dette blant annet. På kontoret vårt tar vi i bruk en del verktøy som er mest kjent i fra andre yrker. Vi jobber med dramaturgi, manus og regi. Høres det kjent ut? Vel, det er jo ikke noe nytt i at det jobbes med dramaturig, manus og regi, men akkurat innen reiseliv er dette et nokså nytt fenomen. Inn mot vår hovedsesong har vi jobbet med små detaljer i våre opplevelsesprodukter. Hva sies når? På hvilken måte forteller du om fauna? Hvordan ser det ut der lunsjen skal spises? Hva sies før avreise? Når er høydepunktet på turen? Kan vi forskyve høydepunktet? Hva om vi ikke ser det vi kom for å se?

Det er hundrevis av spørsmål vi nå sitter og tar stilling til. Kenneth og jeg har jobbet i mange timer med å finspusse på disse detaljene. Og til slutt er vi trygge på at vi kommer til å levere en solid og helhetlig opplevelse. Skjønt. Vi leverer ikke. Vi iscenesetter. Det er stor forskjell på å bare å levere, og det å ha evne til å iscenesette.

Vi er også opptatt av at det skal være en underholdene og lærerik opplevelse for deg som gjest. Å ta deg med på en liten mental reise slik at du kan lukke øynene å drømme deg vekk, eller rett og slett bare ved å være, kjenne at du er på et sted det er godt å være. Akkurat der og da.

Det er helt opp til deg om du vil oppleve naturen eller ikke. Om du vil det, er mulighetene for en meningsfylt opplevelse aller størst ved å være med oss på tur.