Kongekrabbe. Helt Konge, veldig krabbe!

Etter å ha avoldt mini-workshop i opplevelsesøkonomi for et gryende reiseliv i Nesseby Kommune, er jeg nå tilbake på mitt bittelille hotellrom på noe som heter Rica Hotel Kirkenes. Turishotellet. Jeg sitter igjen med det intrykket at mange av deltagerne fikk mye igjen av å delta på workshoppen. Det er mye teori, som bør og kan omsettes i ren praksis. Til alles glede. Produsent og gjest. Aktør og turist. Jeg tenker tilbake på disse dagene her i nord med glede. Det er altså helt utrolig mye engasjement og gode ideer. Og jeg er svært ydmyk i forhold til at jeg blir sett på som en som kan være med å utvikle dette. Min måte å gjøre dette på har etterhvert blitt annerkjent av flere og flere i reiselivet i Norge. Og det kommer snart en flunkende ny serie med kurs / foredrag. Den kommer til å omhandle alle de fantastisk spennende reiselivsberiftene som finnes i Norge, som har satt opplevelsesøkonomi på kalenderen og bruker det som arbeidsteknikk for utvikling av produkter og bedriften.

Jeg gleder meg!