I går var det hjemmekamp på Progressive Field!

Det synet vi hadde fra flyet under innflygning til Cleveland Oiho i går, var helt nytt for ein liten Halling. Den enorme stadion til Cleveland Indians, imponerte stort med sine lyskaster og sin enorme bygningsmasse. Sikkert ikkje det størstei USA, men stor nok for meg. Renaissance Cleveland Hotel er også bra. På et rom i 14 etasje (nest øverst!) har eg god utsikt og egen club avdeling. Med egen kokk 24 timer i døgnet, vaskeri, skopussherremann, aviser fra alle se Amerikanske stater, bemannet informasjonsdisk, ladestasjon til iPod og en vidunderlig atmosefære. Det er vel i Amerika service vart funnet opp...

Og nå er jeg altså her på kurs, for å lære kva som er det neste. Opplevelsessamfunnet er definert, og no er det altså videre teorier og tanker rundt det som kommer i framtiden. Hva er det vi mennekser setter høyest og er villige til å bruke mest penger på i fremtiden? Det er det vi skal diskutere og kurses i her i Cleveland Oiho de neste dagene.

Nå, i ettermiddag, skal jeg bort på på Rock & Roll Hall of Fame, der det nå er Bruce Springsteen som har utstilling. Hans liv som musiker og så videre. Eg kjenner fleire som kunne tenkt seg dit. Eg skal i dag!