Rjukan er på gang!

På min veg rundt omkring i landet, har eg i den siste perioden fått lov til å bli kjent med Rjukan, historien der, og mennesker som vil noko med Rjukan. Og dei er det mange av. Mange spennende prosesser er satt i gang, prosjekter er på tegnebrettet og det er mange som uttrykker vilje i Vinje. Vidda Vinn, er eit av dei mest solide prosjektene. Ikkje så veldig mykje nytt kanskje, men ei utruleg vilje og ein grundig prosess i forkant av prosjektet, har gitt meg mange tankar om at dei kjem til å lykkast. Gjennomføringskraften i prosjektet er kanskje det som  er sterkast. Det i seg sjølv er jo egentlig noko nytt, i denne type prosjekter. Rjukan, sett frå Krossobanen. I bakgrunn, Gaustatoppen

Rjukan har ei fantastisk hitorie og vise til. Og tenk om alle ville bli enige om å fortelle historia i lag! Nødvendigvis ikkje akkurat den samme historia hjå alle, men i alle fall med samme mål! Inspirerende og lærerike historier. Gjennom fortelling, installasjoner, bygninger, forestillinger og tilstedeværende vertskap. Det trur eg Rjukan kan!  

Det skal i alle fall bli utruleg spennande å følgje Rjukan i tida som kjem!