Opprydding i gamle bilete!

Sterke karer på Kløkk! Foto: Jan Robert Wick Eg er heldig! Kan du tenkje deg!? I heile min oppvekst har det vore folk rundt meg som har knipsa og tikji biletu. I tide, ja, og til og med i utide! Det virka i alle fall slik. Mamma hadde alltid apperatet med. Og det vart knipsa i eit banka kjør. Jan Robert hadde apparatet med. Han også tok biletu på tidspunkt som virka litt forstyrrande og oppbrytande akkurat då. For 25 år sidan. Men, i dag! I dag er eg lykkeleg for at mine kamerater og eg stoppa opp akkurat lengje nok til at det vart noko av bilete.

Dei siste dagane har eg rydda opp i gamle bilete. For ein skatt. For meg! Ja, kanskje det også er noko der for deg? Her kjem i alle fall ein smakebit. Resten kans du sjå ved å søke etter Medhusguten på www.flickr.com

He ein strålande dag så lenge!