Design Talks. Enkelt eller komplisert? På Kapp tørr de å svare!

På Kapp Melkefabrikk stilet man følgende problemstilling: Hvordan kan design være helt avgjørende når omverdenen for mange næringer ser dyster og mørk ut? Noen av de beste virksomhetene har vist at ved satsing i nedgangstider styrker de sine posisjoner når pilene igjen peker oppover.

Jeg er utrolig heldig som får lov til å være en del av slike eventer som i dag. Design Talks på Kapp Melkefabrikk, har virkelig tatt opp et tema, som burde engasjere alle som mener de har noe å selge.

Design Talks hadde Sink or Swim som tema på årets foredrag. Og alle som var der og bidro, hadde tenkt gjennom hvorfor akkurat de skulle svømme og ikke synke, i vrimmelen av tilbydere og ulike konkurranser. BMW Europa, Scandiastolen, Innovasjon Norge, M8 Design, Takhi Design, ToYo Design, Torkel Lien, Classic Norway og Peder Istad, Tore Slåttsveen, Raufoss Water & Gas og ikke minst Hilde Britt Mellbye, holdt alle samen interessante og lærerike foredrag. Der tilnærmingen var, hvordan tenker vi design, når forutsetningene nå er totalt annerledes enn for bare 6 måneder siden?

Jeg har hatt en fantastisk lærerik og inspirerende dag! Tusen takk alle sammen!

Phen Hunter, en av ildsjelene og faglig alibi for Design Talks