God pinse! Amen...

I dag er det 50. dag Påske! Så det er altså 50 dager siden vi satt og hørte på Påskeradioen. Butikker over 100 kvadratmeter må i dag stenge kl 16:00, det er avisfridag (bortsett i fra hermetikkavisa til VG) og vi kan  begynne å telle ned til neste års pinse. Som forøvrig vil ligge rundt 23. mai et sted. Desto tidligere påske, desto tildigere Pinse. Den tidligste pinsen, ever, er 10. mai, og det seneste som er mulig å oppleve er den 13. juni. Visste du forresten at selveste Gro i sin tid (1993) foreslo å gjøre andre pinsedag om til vanlig arbeidsdag? Samme dama som litt tidligere (1981) fikk innført sin egen Grodag? Den er borte nå da men...

Ja, ja! Nok om pinse og slikt. Det er i alle fall en fantastisk dag i fjellet. Solen skinner fra blå himmel. Det er ingen trekk i fra Hallingskarvet. Det er rett og slett noe som kan minne om vår der ute. JA, for sommer er det vel ikke akkurat.

Håper dere får en deilig 1. pinsedag, og nyt dagen i morgen! En ny fridag med nye muligheter for de fleste!

Utsikt i fra Spa-biblioteket på Medhus