Sein kveld i SPA-biblioteket

Du verden så deilig det er å sitta heilt rolig! Skrive og slappe av. Det har blitt ein kopp kaffe, ein liten vatn og ein ørliten pils. Torsdags kveld er for mange Bingo. PÅ Bygdahall. Det er det ikkje for meg. Eit av mine alter ego, Marvin T. Nedremyr

I kveld har eg skrivi ned mykje av det som har kverna oppi skallen dei siste dagane. Det er mykje ein skal ta tak i, når ein driv egen butikk. Høve Støtt as er antageligvis, noko heilt anna om berre få år. Mange idear og mykjer tankegods går med om dagen. Aller først skal me jo åpne dei nye lokalene på Geilo Stasjon, som me har kall HUGIN. Trur det blir veldig tøft altså!

Vel, det var det på ein torsdag! Tv`n har vøri sruvd tå i helie kveld. På ganget har pc`n vamr begge lår. No er det på tide å krype under dyna.